O nama

– Trgovačko društvo „Straža-IMO“ osnovano je 1996. godine kada je izdvojena iz sastava Tvornice Stakla Straža. Osnovna djelatnost je bila izrada čeličnih konstrukcija za staklarsku industriju i gradnja staklarskih peći, održavanje strojne opreme u industriji, izrada i montaža čeličnih konstrukcija za industrijske, skladišne i ostale namjene te građevinski radovi. Ključna godina je 2002. kada Straža IMO ulaže u izgradnju vlastitih proizvodnih prostora te se izdvaja iz proizvodnog kruga Tvornice stakla Straža. Izgradnjom vlastitih prostora, povečava se proizvodni kapacitet i potreba za opremanjem strojevima, opremom i ljudskim resursima. Od 2002. godine ciljevi Straža IMO bili su profilirati se u strojobravarsku tvrtku. Tijekom navedenog razdoblja Straža IMO svake godine ulaže u opremanje i nabavu novih strojeva i opreme za zavarivanje. Zbog želje za razvojem i postizanjem veće vrijednosti naših proizvoda uspješno se 2014.godine pojavljujemo i do danas  stajemo na zahtjevnom Austrijskom tržištu sa proizvodima za elektroenergetska postrojenja.

Straža IMO prepoznaje svoje jače strane kroz:
– Ljudski resursi – fleksibilnost i brzina prilagodbe na nove zahtjeve i zadatke
– Osposobljavanje i usavršavanje – snaga zaposlenika kroz nova znanja i stručnosti
– Digitalna transformacija – ulaganje u nove tehnologije kroz umrežavanje strojeva i opreme za
zavarivanje
– Lokacija tvrtke – u neposrednoj blizini ključnih kupaca i kooperanata

VIZIJA: Naša korporativna vizija je stvoriti stvarnu vrijednost ne samo ispunjavajući zahtjeve kvalitete
i specifikacije naših kupaca, već ih uvijek premašujući. Održati razvoj naše tvrtke u modernu, ekonomski zdravu,ekološki prihvatljivu i profitabilnu s pozitivnom radnom atmosferom i zadovoljnim i osviještenim zaposlenicima. U cilju stvaranja dugoročnog partnerstva, kupce svakodnevno uvjeravamo fleksibilnošću, prilagodljivošću, poštivanjem rokova i znanjem o zahtjevima i njihovim potrebama.

MISIJA: Straža IMO predan je kvaliteti usluga i proizvoda koje nudimo našim kupcima. Misija nam je ostvarenje vizije na temelju našeg iskustva, kompetentnosti, fleksibilnosti i pouzdanosti, uz ponudu brza rješenja za naše kupce. Sustavna stalna poboljšanja. Održavanje sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću.

CERTIFIKATI: ISO 9001:2015, EN ISO 3834-2, EN 1090-2:2018,